Hydrojet - Kinesitherapie Peter Van Ryckeghem

Kinesitherapie
Peter Van Ryckeghem
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hydrojet

Specialisaties

Hydrojet therapie
De hydro Jet Medical biedt een unieke vorm van massage omdat het lichaam op een krachtige manier door pulserend warm water wordt gemasseerd.
De warmte in combinatie met de krachtige waterstralen ontspannen het hele lichaam of specifieke delen daarvan waardoor de masserende werking van de stralen diep in het spierweefsel kan dringen. De behandeling zorgt voor een snelle verlaging van de spierspanning, een versoepeling van het onderhuids bindweefsel, verbetering van de lokale stofwisseling en een versnelde afvoer van afvalstoffen via het veneuze en lymfatisch systeem.

Door de krachtige en ontspannende dieptemassage is de Hydro-Jet Medical een uitstekend voor acute rugpijnen. Afhankelijk van de wijze van inzet van de Hydro Jet Medical wordt het vegetatieve zenuwstelsel geactiveerd of gedempt wat resulteert in een positief effect op de werking van inwendige organen. De Hydro Jet Medical biedt een vorm van behandeling die niet alleen ontspannend werkt maar ook een toegevoegde waarde heeft op diverse fysiotherapeutische behandelingen.
U kunt de behandeling gekleed ondergaan en deze neemt maximaal 30 min in beslag ,Dit heeft een positieve uitwerking op zowel het fysieke als het mentale welzijn van de gebruiker van de Hydro Jet Medical.

Voor een positieve beïnvloeding bij de behandeling van;
·fibromyalgie
·stress
·rsi
·(acute) rugklachten
·spanningshoofdpijn

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu